Circulació, de Tanit Plana a l’AcVic

2139 días ago by in Art Transhumant, Tanit Plana

Tanit Plana amb Circulació emprèn el projecte des de la fotografia i ràpidament s’expandeix cap a la pedagogia -mitjançant els nombrosos tallers que ha realitzat en col·lectius diversos- i cap a la performance col·lectiva a través d’una caminada que va resseguir el camí transhumà que va des d’Avinyó a Manresa. El projecte també s’expandeix vers la creació col·lectiva, fent que tots els participants esdevinguin coproductors mitjançant la creació d’un arxiu col·lectiu construït durant el recorregut.

El projecte neix de la proposta Art Transhumant, projecte inciat a Cal Gras, i que hi han treballat altres artistes, com Alessandra Patrucco, Laia Noguera, Pep Espelt, o Marina Berdalet.

Circulació, va tenir el suport d’Idensitat, que va permetre ampliar el projecte, i ara forma part de l’exposició SOTA L’OMBRA DE L’OPTIMISME, a AcVic, amb Atsuko Arai, Curro Claret, Diego Ferrari, Les Salonnières i Tanit Plana.

 

Author:

The author didnt add any Information to his profile yet