Cal Gras és un Rusc, segons l’artista Toño Fernández

2162 días ago by in Residències 2013, Toño

Cal Gras s’ha convertit en un Rusc, formada per una colònia d’abelles obreres, una reina i uns abellots. La pol·linització és la reproducció, en el cas del Toño Fernández, l’abella que representa reproduirà dibuixos, visitarà les flors, els paisatges, llocs, es troba amb vilatans de Cal Gras i recolliré el seu nèctar, històries, anècdotes per transmetre-les en els seus dibuixos, transformant-les en mel , il·lustracions dolces del dia a dia. Vivim dins les cel·les amb formes hexagonals, habitacions, les nostres cases, fetes de cera. Necessitem sortir del Rusc per realitzar la pol·linització.

Pots veure el seu treball:

http://www.flickr.com/photos/lacucania/sets/72157627410872700/

 

Author:

The author didnt add any Information to his profile yet