Art i territori 2017 Convocatòries

61 días ago by in Avinyó, Programació, Residències 2017, Site-specific

Un any més obrim les convocatòries d’Art i territori:

Download Open Call / descargar la convocatoria:

https://www.dropbox.com/sh/q48u9ryowh1u0n5/AADo5EU4rzWqILJGHgvulOtTa?dl=0

CONVOCATÒRIA DE RESIDÈNCIES A CAL GRAS PER AL DESENVOLUPAMENT DE PROJECTES CREATIUS
Cal Gras és una casa situada a Avinyó (el Bages), un poble de 2.200 habitants que es troba al centre de Catalunya, entre Manresa i Vic, un entorn rural a una hora de Barcelona.
El centre disposa de diversos tallers i sales condicionades per al desenvolupament de projectes de creació, d’experimentació i de pensament. És una casa pensada per oferir allotjament temporal i comunitari, amb diversos dormitoris, cuina i menjador.
Tenim una especial cura amb la interacció entre residents, així com amb el territori, facilitant l’intercanvi i el diàleg cultural.

 

ANNOUNCEMENT OF RESIDENCES IN CAL GRAS FOR THE DEVELOPMENT OF CREATIVE PROJECTS
Cal Gras is a house located in Avinyó (El Bages), a village of 2,200 inhabitants located in the center of Catalonia, between Manresa and Vic, a rural area at an hour from Barcelona.
The center has several workshops and rooms conditioned for the development of projects of creation, experimentation and thought. It is a house designed to offer temporary and community accommodation, with several bedrooms, kitchen and dining room.
We have special care with the interaction between residents, as well as with the territory, facilitating exchange and cultural dialogue.
CONVOCATORIA DE RESIDENCIAS EN CAL GRAS PARA EL DESARROLLO DE PROYECTOS CREATIVOS
Cal Gras es una casa situada en Avinyó (Bages), un pueblo de 2.200 habitantes situada en el centro de Cataluña, entre Manresa y Vic, un entorno rural a una hora de Barcelona.
El centro dispone de varios talleres y salas acondicionadas para el desarrollo de proyectos de creación, de experimentación y de pensamiento. Es una casa pensada para ofrecer alojamiento temporal y comunitario, con varios dormitorios, cocina y comedor.
Tenemos un especial cuidado con la interacción entre residentes, así como con el territorio, facilitando el intercambio y el diálogo cultural.

Author:

The author didnt add any Information to his profile yet