LeftRight

Category : Activitats de dos dies

TEST Festival d’arts intenses, de prop i de curta durada

Activitats de dos diesTestimoni Escènic

L’Ajuntament d’Avinyó amb la col·laboració de Testimoni Escènic i Cal Gras organitzem el TEST Festival d’arts intenses, de prop i de curta durada.

El divendres 14 i dissabte 15 podrem gaudir de més de 12 propostes (micro-teatre, música, dansa, contes…) mostrant-nos el seu llenguatge de molt a prop. Serà a Avinyó, al Centre Cívic Can Tutó.

Podem anunciar que es podran veure més de 30 actuacions, com els contes de Clara Gavaldà, la vídeo-dansa de Antonella D’Ascenz, amb Emergency Exit, el mim i l’acrobàcia de l’espectacle Secrets d’Andrea Thorson, el micro-teatre El transportista d’orgues amb Roger Vidal, el concert amb projeccions d’Oskar Benas, els projectes aportats pel Festival Píndoles de Roc Esquius, Maria Voronkova, Sílvia Navarro

A les 23 hores, hi haurà un final de Festival, al Teatre El Catalunya d’Avinyó, amb AsTrio (Santi Careta, Santi Serratosa i Arecio Smith) i molts convidats que interactuaran amb la música en directe.

El Festival té la col·laboració del Festival de Micro-teatre Píndoles de Barcelona i tots els Ajuntaments que formen part de la Xarxa TE.

Taller de clown, amb Sergi Estebanell

Activitats de dos diesProgramacióResidències 2013Site-specifictalleresTallers / workshop

Clown III : Humor i Dramatúrgia
Del 17 al 20 d’abril el curs es realitza de forma intensiva al Cal Gras (Avinyó)
En aquest curs treballarem sobre les bases de la creació, com evolucionar una història, com fer créixer una relació i comunicar un missatge.
També introduirem elements externs com la música, l’estètica, la llum, els objectes per crear una performances / número / showing per mostrar davant d’un públic
El curs acabarà amb una mostra davant d’un públic convidat a Avinyó .
Treballarem sobre:

• La circulació del joc (improvisacions a 2-3 i coro)
• Idea i creació (des d’una idea a una escena )
• Treball sols / parelles / trios per crear una escena per mostrar.
• La creació col·lectiva en interior i exterior

Cursos impartits per SERGI ESTEBANELL .
Sergi Estebanell és actor / clown , director i formador .
Porta impartint cursos de clown des del 2002 i ha impartit cursos a Espanya , Itàlia , Llatí America , Àustria per a iniciats i professionals del món del clown .
És director artístic de Pallpupas – Pallassos d’ hospital. www.pallapupas.org
I també dirigeix , actua i produeix espectacles de teatre d’intervenció , teatre de carrer , clown i circ contemporani .

Més informació: laluciernagaproduccion@gmail.com / 678 858 718